Bijen en Natuurmarkt 2019 - 21 september van 10:00 tot 16:00

Op zaterdag 21 september 2019 is al weer de 42e Bijen en Natuurmarkt. Van 10:00 tot 16:00 wordt de Bijentuin omgetoverd tot een gezellige openlucht markt.

Naast de verkoop van honing en natuurproducten in tientallen kramen is er voor belangstellenden ook voorlichting over de bijen. We slingeren honing, je kunt je eigen potje tappen (en een mooi etiket erbij maken), en je eigen waskaars rollen. Er zijn diverse demonstratiekasten te bezichtigen en als het weer het toelaat kunnen kleine groepjes bezoekers onder leiding van een ervaren imker veilig in imkerpak ook echt een kast openen.

Bijen en Natuurmarkt 2

We hebben marktkramen met: 

-  informatie over bijen

- vééél honing

- bijenproducten

- tap-je-eigen-potje

- rol-je-eigen-kaars

- wafels

- olijfolie

- pottenbakken

- schapenkaas en -artikelen

- groenten van lokale boeren

- demonstratie honingslingeren

 Bijen en Natuurmarkt 1

Kinderen kunnen zich gratis laten schminken (als bij natuurlijk :-) en bovendien is ons horeca-kraam open, met daarnaast een gezellig terras. Dus gewoon even gezellig in de zon zitten kan ook!

 

Dit jaar hebben we speciaal een aantal kramen voor de imkers; er worden bijenvolken verkocht en het Honingmagazijn is aanwezig met een uitgebreide stand. Je kunt ter plekke iets kopen, maar je kunt ook via de webshop van het honingmagazijn (https://honingmagazijn.nl/shop/) iets bestellen wat dan meegenomen wordt naar de markt. Scheelt weer bezorgkosten!

 Bijen en Natuurmarkt 3

Zoals altijd is de toegang geheel gratis. Tot zaterdag 21 september!

Bijen en Natuurmarkt 5

Back to top