Honingproef avond op 21 maart

Op donderdag 21 maart organiseren wij samen met de imkervereniging Hilversum een honingproefavond.

Lezing - Het jaarrond imkeren in de Dadantkast - 31-1 om 19:30

Op donderdag 31 januari komt Ben Som de Cerff vertellen over het imkeren in Dadantkasten.

Basiscursus imkeren 2018-2019

Ook dit jaar wordt bij de Imkervereniging Bussum weer een Basiscursus Imkeren georganiseerd.

Lezing digitalisatie in de imkerwereld: BEEP - dinsdag 26 februari

De digitalisatie in de imkerwereld rukt op, ook in de laatste Bijenhouden stond een heel artikel hierover. Dinsdag 26 februari kun je hier meer van horen van een van de oprichters van ‘BEEP’, Marten Schoonman.

Veilig imkeren en het gebruik van de Epipen - 22-11 vanaf 19:30 in het Bijenhuisje

Nu onze bijen tot rust zijn gekomen kunnen wij mooi onze kennis aanscherpen. Oftewel, het lezingenseizoen is geopend! En zoals altijd kun je de lezingen gratis bijwonen.