Nieuwe "boombank" met dank aan de Rabo-bank!

Een jarenlange wens ging in vervulling; met hulp van het Rabo Coöperatiefonds hebben we een echte boombank aangeschaft! Altijd leuk, een boombank aanschaffen met steun van een bank ;-)

Bezoek aan De Traay

Op 12 oktober hebben we een memorabel bezoek aan De Traay gebracht; zo verwerk je dus honing als je echt heeeel erg veel honing te verkopen hebt!

Jubileum BBQ

In verband met het 100 jarig bestaan van de imkervereniging hebben we een leuke BBQ georganiseerd voor de leden en hun familieleden.

Jubileum honingbier

In het kader van het jubileumjaar hebben we een echt honingbier laten brouwen. 22 augustus kwam het binnen en sindsdien vliegen de kratjes de deur uit!

Update Koninginnenproject

Ons koninginnenproject vordert gestaag! Zoals bekend hebben we dit jaar, 2018, het z.g. Koninginnenproject omdat we 100 jaar bestaan. Een groot aantal leden heeft zich opgegeven hiervoor.

Meer artikelen...