Over ons en onze Vereniging

Onze vereniging is een van de oudere imkerverenigingen van Nederland; we bestaan sinds 1918. We zijn onderdeel van de grote landelijke Nederlandse Bijenhoudersvereniging NBV. De laatste jaren is onze vereniging flink gegroeid, op dit moment hebben we zo'n 100 leden.

DEPOT artikelen & prijslijst

Informatie over ons depot van imkerbenodigdheden, locatie het Bijenhuisje op de Huizerweg 49H in Bussum. Elke zaterdag in het seizoen open van 10.00 tot 11.30 uur van begin maart t/m eind oktober.

Reservering slingerruimte, handslinger en wassmelter

We hebben een pracht van een slingerruimte die voor leden en donateurs te huren is. Daarnaast hebben we een handslinger en een wassmelter die mee naar huis genomen mogen worden voor gebruik daar. Klik hier voor een overzicht van de reserveringen.

Met dank aan onze sponsors!

Wij zijn onze sponsors erg dankbaar, door hun hulp kunnen we lezingen geven op scholen, onze bijentuin open stellen voor voorlichtingsdagen en investeren in het in stand houden van de bijenpopulatie in het Gooi.