Routebeschrijving naar "Het Bijenhuisje"


Routebeschrijving “Bijenhuisje” de locatie van de subvereniging Bussum en omstreken van de NBV per auto,

bezoekadres Huizerweg 49 H, 1401 GH BUSSUM. Klik hier voor de kaart.

Vanaf A1 komende vanuit Amersfoort: Neem afslag 7 BUSSUM (+ Naarden).

Eerst een scherpe bocht naar rechts en aansluitend rechtuit naar Bussum, (dus NIET rechtsaf naar NAARDEN /Jan Tabak!) *)

Rijdt over viaduct/Rotonde (over A1) de gemeente Bussum binnen. Ter oriëntatie: Links op de hoek van deze weg, de Huizerweg, is een Mercedes Benz dealer & een SHELL benzinestation. Rijdt vanaf dit punt nog 600 mtr recht door over de Huizerweg naar het Informatiebord met de plattegond van Bussum.  

Vlak na dit Informatiebord en direct na de Flat rechts van de weg (een flat van het Bejaardenhuis GODELINDE), gaat u Rechtsaf een klinkerweggetje dat naar beneden afloopt.

# Ter oriëntatie: Aan het begin van deze klinkerweg staat rechts een bord van de gemeente Bussum. Hierop staat “WIJKBEHEER”, Huizerweg 51. ± 30 meter verder links (vóór het toegangshek van de Gemeentelijke Groenvoorziening) is het toegangshek van de Bijentuin waarin het Bijenhuisje staat.

 

A1 komende vanuit Amsterdam: Neem afslag 7 Bussum (Naarden). Aan het eind van de afrit linksaf, viaduct over, dan rechtsaf. Zie verder hierboven vanaf *) Vanuit het centrum van Bussum : Rijdt Huizerweg af richting A1. Neem na de rotonde aan Beatrixplantsoen de tweede middenberm doorgang naar links. Ter oriëntatie: Dit is tegen over Sauter Wijnen in het winkelrijtje rechts van de weg. Zie verder hierboven bij #.

Back to top