Nieuwe "boombank" met dank aan de Rabo-bank!

Een jarenlange wens ging in vervulling; met hulp van het Rabo Coöperatiefonds hebben we een echte boombank aangeschaft! Altijd leuk, een boombank aanschaffen met steun van een bank ;-)

In eerdere jaren hebben we van de Rabobank al een steuntje in de rug mogen ontvangen in de vorm van een bosmaaier, bladblazer en grasmaaier. Dit jaar was door Jan het verzoek ingediend voor een z.g. "boombank". Dat is een ronde bank die je rondom een boom plaatst.

De boombank is straks ideaal bij de basiscursus; de boom waar de bank omheen komt te staan staat precies tussen de leskasten en de cursistenkasten in. Dat is dan perfect om voorbesprekingen op te houden en om op te zitten als er uitleg gegeven wordt.

En dan de uitreiking van de cheques: altijd een spannend moment! Een hele delegatie van onze vereniging mocht langs komen op de uitreikingsavond. En dan het goede nieuws dat we een grote donatie kregen, top!

Rabo cooperatiefonds

Als je goed kijkt staat Jan aan de rechterkant in zijn rode trui te glunderen.

Jan krijgt cheque

Dit is de boombank die is aangeschaft:

Boombank

 

En inmiddels is hij ook al afgeleverd, komende werkdag gaan we 'm in elkaar zetten. Dank aan de Rabobank voor het mogelijk maken hiervan!

BoomBank afgeleverd

Back to top