Bijen en Natuurmarkt 2013

Zoemende bijen op de jaarlijkse Bijen en Natuurmarkt

Van voorjaar tot winter zoemen er bijen in de bijentuin op de Huizerweg. Vele imkers oftewel bijenhouders hebben er hun bijenvolk staan en genieten ervan of verzorgen het. In het najaar, op de derde zaterdag in september, lijken zij zelf wel ijverige bijen, zo ook afgelopen editie.

Hieronder een foto impressie van de dag, verder hebben we ook nog een leuke video-impressie van Dhr. Dick Lamme gekregen, die staat onder deze link (klik om af te spelen).

De wafelkraam liep weer prima; wafels met echte honing, wie wil dat nu niet!Bij de loterij werden weer veel mensen blij gemaakt met een lekker potje honing.Mevrouw Vuijk werd in het zonnetje gezet vanwege haar inzet bij de Bijen en Natuurmarkt. Al 40 jaar lang is ze zeer betrokken bij dit evenement.Door de enthousiaste inzet van Nora en Klaartje bij de Boekenkraam hebben weer veel boeken een nieuwe eigenaar gevonden 

Enkele honderden potjes honing werden verkocht op de honingkraam dankzij de enthousiaste inzet van Roos, Lydeke en Rehanaen uiteraard waren de konijnen en cavia's weer van de partij, tot groot genoegen van de jongste bezoekers.Dick verzorgde de uitleg bij de demonstratiekasten. Een heleboel kinderen hebben weer voldoende stof voor een mooie spreekbeurt!

  

 

 

Back to top